Guides

Dette skal du opleve i Grønland

Mange mennesker er ikke klar over, hvor meget der er at se på Grønland. Grønland er verdens største ø og er placeret nordøst for Canada, men er altså en del af Danmark. I denne artikel belyser vi, hvorfor vi netop mener, at Grønland i den grad er værd at besøge.

Naturen

Grønland har et helt unikt klima, hvilket også forklarer, hvorfor der er så mane naturperler rundt omkring på øen. På Grønland kan du opleve det smukke og sjældne naturfænomen, nordlys. Grønland er det mest oplagte sted, hvor man kan opleve nordlys. Det livlige nordlys er helt unikt, og er i sig selvværd at besøge Grønland for. Grønlænderne har gennem tiden skabt historier om, hvad nordlyset egentlig er. Visse folkeslag mener stadig, at nordlyset kan være med til at få skønne ting til at ske.

I Grønland kan man ligeledes opleve varme kilder. Varme kilderne har omkring 40 graders krystalklart vand og disse kan man nyde, mens man nyder det smukke syn udover resten af den smukke natur.

Det grønlandske dyrerige

Da Grønland har en helt speciel natur, gør også, at der findes mange unikke dyr, som ikke findes i alle klimaer. I Grønland kan man blandt andet se moskusokser, som kan veje helt op til 400 kilo. Moskusokserne er langt fra det eneste store dyr, som man kan se på Grønland. Man kan nemlig også se isbjørne, som er verdens største rovdyr. Desuden kan man opleve mange forskellige hvaler. Nogen mennesker mener, at Grønland er julemandens hjemland. Det kan også forklare hvorfor der findes så mange rensdyr på øen. Dog er de meget sky, og derfor skal man være heldig, hvis man skal kunne nå at se et rensdyr på sin rejse til Grønland.

Det skal du shoppe

Når besøger Grønland, så er der en række ting, som er værd at købe, mens du besøger den natursmukke ø. Grønlænderne laver autentiske produkter af den bedste kvalitet og unikke materialer. Grønland har en meget ”ren” natur, hvilket blandt andet bruges til at lave hudplejeprodukter. Her bruges der naturlige ingredienser såsom grønlandske urter, bær og andre planter. Så sørg for at forkæle din hud med organiske hudplejeprodukter.

Det er ikke kun de bornholmske butikker, som er gode til at arbejde med glas. På Grønland kan du finde smukke glasskulpterer, fyrfadslys og skåle alle lavet med håndkraft.

Når man tænker på Grønland, så ledes ens tanker ofte hen i tykke uldsweatre og store støvler. Og det er bestemt ikke uden grund! Grønlænderne laver tøj af den bedste kvalitet, som desuden også ofte er økologisk, hvilket resulterer i, at tøjet kan holde i mange år. Desuden er den grønlandske nationaldragt til kvinder er en sjov souvenir, så man altid vil kunne kigge tilbage på.

Lige her kan du finde flybilletter til Nuuk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *