Om VisitGreenland

Det skal du lave i Nuuk

Vi ved allesammen godt, at vi skal ud og opleve naturen, når vi tager til Grønland. De har noget af det smukkeste natur i hele verden, så det skal du ikke snyde dig selv for. Men når du kommer til Grønland, så lander du i Nuuk, så kan du ligeså godt lige tage et par dage i Nuuk.

Der bor kun omkring 15.000 mennesker i Nuuk, så det er ikke et sted, du behøver at blive i lang tid, da det svarer til en mindre dansk by. Alligevel har Nuuk mere at byde på end mange små danske byer, da det trods alt er hovedstaden, og der kommer en del turister gennem byen, fordi de skal den vej for at komme til Grønland.

Så brug lige et par dage og se disse ting.

 

Gå på museum

Som alle andre hovedstæder så har de selvfølgelig en del kultur, som du må opleve, når du er der. Det anbefales, at du tager på deres Nationalmuseum, hvor du finder en masse grønlandsk kunst.

Det er klart en af de bedste måder at se en masse historie på, når du er der, da du får en fornemmelse for, hvad Grønland var engang.

 

Se på hvaler

Der er mange fede ture, som du kan tage på fra Nuuk. En af dem er, at du kan tage ud og se på hvaler.

Det er noget, som du kan gøre op langs kunsten, men når du alligevel er nogle dage i Nuuk, så kan du ligeså godt gøre det her også. Man bliver aldrig træt af det.

 

Gå rundt i Nuuk

Da Nuuk er en lille by, kan du gå rundt i hele byen uden problemer. Det eneste, det kræver, er, at du har noget varmt tøj på.

Det er hyggeligt at gå rundt og snakke med de lokale og høre om, hvad der rører dem livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *