Aktiviteter Guides Kultur

Rejs til Grønland i dit sabbatår og få uforglemmelige oplevelser

Det er meget udbredt at tage ud på en rejse i sit sabbatår. Oftest er det destinationer i Asien, der er populære for de unge mennesker at rejse til. Det er nemlig varmt, billigt, og kulturen er meget anderledes end den skandinaviske. Dog kunne du med fordel overveje at vælge Grønland som destination på din rejse i dit sabbatår. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Grønland har så meget at byde på

Når vi anbefaler Grønland som destination til din sabbatårsrejse, er det fordi, der er så mange muligheder for fantastiske oplevelser på Grønland. Der er virkelig noget for enhver smag, så lige meget hvad du kunne tænke dig at få ud af din rejse, er det stort set muligt på Grønland.

Grønland er verdens største ø med det kæmpestore areal på 2.180.000 km2. Derfor er der enorm forskel på de sydlige områder af Grønland sammenlignet med de nordlige. Der er helt fantastiske naturområder, som stort set er uberørte.

Noget af det som mange tænker, når Grønland nævnes, er indlandsisen. Det er også noget, du bare må se i løbet af dit liv. Derudover er der nationalparker i både Nord- og Sydgrønland, som også gemmer på mange smukke oplevelser og fænomener.

Hele Grønland befinder sig i den polare klimazone, og det har også en betydning for temperaturerne. Om vinteren når temperaturerne ned under – 50 °C, men om sommeren kan temperaturerne snige sig op over 15 °C, som kan føles meget lunt til tider.

Hvad vil du have ud af din rejse?

Det er forskelligt, hvad man vil have ud af sin rejse i sit sabbatår, men det kunne være værd at tænke over, om alle dine drømmer ikke kunne blive opfyldt ved at besøge Grønland.

Der er både byliv, restauranter, museer, butikker og centre inde i byerne, og der er alt den smukke og helt anderledes natur, som du ikke er vant til fra Danmark af.

Du kan altså både møde masser af nye mennesker, udvide din horisont, se masser af verdenshistorie og opleve smuk natur ved at besøge Grønland.

Tanker om uddannelse og jobs

I denne periode af ens liv, hvor man skal til at vælge sin uddannelse, er der mange tanker i hovedet, og mange valg der skal tages. Hvad har man lyst til, og hvor kan man se sig selv arbejde?

Det er vigtigt at komme ud af sin komfortzone og blive prøvet lidt af. På den måde vil du modnes og blive klar til at tage disse store valg for din fremtid, men husk det er også altid muligt at vælge en ny vej.

Hvis du er ledig enten før eller efter din rejse, så kan det være en god ide at opkvalificere dig selv, så du bliver mere attraktiv som jobsøger Du kan se udvalget af IBC’s kurser for ledige og blive inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *