Overnatningsmuligheder på Grønland
Bolig

Overnatningsmuligheder på Grønland

Der mange ting at tage stilling til, inden turen går til Grønland på ferie. Overnatningsmulighederne er mange om det er Outdoor ude i fjeldene, Ferie i Nuuk, Ankomst med krydstogt, eller vandretur/slædetur ud i den enestående natur med telt. Hvad enten du søger efter det ene og det andet, er det muligt hos VisitGreenland at få vejledning på, hvilke muligheder som passer ind i din ferie.

Hotelferie i Nuuk

I byen Nuuk er det muligt at holde en bred form for ferie. Det er her muligt både at tage på sejlture, og vandreture ud i den enestående natur, som danner rammen for den forholdsvis store grønlandske by. Nuuk ligger ved indsejlingen til Godthåbsfjorden, og har med sin store hvalforekomst mulighed for at byde dig, ikke kun på aktive oplevelser, men også kulinariske oplevelser i form af lokal mad bestående af blandt andet netop hvalkød. Det er muligt at leje sig ind på det lokale hotel Hans Egede, hvor der vil blive taget godt af dig, igennem hele dit ophold i Nuuk.

Outdoor eventyr

Ved aktive ferie som strækker sig over flere dage ude i den snebelagte natur, er det muligt at leje telte, eller overnatte i små jagthytter som findes rundt omkring på de store fjelde. På disse turer tilbydes en guide, som vejleder de opdagelses-søgende turister frem til de små hytter, eller finder det perfekte sted at slå teltet op på, for den optimale udsigt at stå op til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *