Diverse

Oplev det uspolerede Grønland

Der er en del ting, der popper op i hovedet på en, når man taler om Grønland. Enten er det sociale problemer, alkohol og fattige bygder, eller også er det helt enestående natur med is, sne og hav samt det interessante og unikke dyreliv.

Trods det blakkede ry, som man ofte giver Grønland, så er det et helt enestående land, hvor man kan opleve vild natur, som man ikke finder mage til nogen andre steder. Man får oplevelser, som vil følge en resten af livet og minder, man kan dele med dem, som man holder af.

 

Naturen viser tænder

Det er ikke for de svage, så meget er helt sikkert. Grønland er et hårdt land, rent naturmæssigt. Kulde, sne og is danner rammerne for et land, som er næsten uberørt af mennesker. Ca. 50.000 mennesker på et areal større end Australien eller USA. Det er næsten ufatteligt.

Her kommer du til at oplevet uspoleret natur, som du aldrig nogensinde har oplevet det før og kan have svært ved at forestille dig, før du rejser dertil. Kør hundeslæde, ro i kajak og se naturlige vidundere, som er helt specielle for denne del af verden.

Så tøv ikke, men tag en tur til Grønland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *