Aktiviteter

Oplev Grønland i påsken

Grønland byder på smukke og unikke oplevelser året rundt, og med den overvældende natur tilbyder hver måned på året en ny, smuk og spændende grønlandsk naturoplevelse. I denne artikel vil fokus være på Grønlands påske- og forårsmåneder, hvor du og familien kan se store hvaler, køre med hundeslæde og se det spektakulære berømte nordlys.

Oplev Grønlands imponerende dyreliv

Grønland er kendt for deres imponerende dyreliv, hvor det er muligt at opleve dyrearter, som desværre er uddøde andre steder på kloden. Herunder er dyr som isbjørne, sæler og hvaler. Hvis du tager familien med på en påskerejse til Grønland, har I netop mulighed for at opleve de sjældne dyr på meget tæt hold. Her er hvalsafari en populær disciplin, som findes mange steder på Grønland. Sammen med en rejsegruppe kommer du og familien på en sejltur, I sent vil glemme. Båden vil sejle jer ud til de smukkeste naturområder og stoppe, hvor der er bedst chance for at få et glimt af en kæmpestor hval. Og når båden stopper, er det bare med at holde øjne og ører åbne. Sekunder føles hurtigt som minutter, men pludselig hører man en lyd af den store hval, som ånder ud, efterfulgt at et smukt og sjældent syn af det kæmpestore pattedyr.

 

Se nordlyset stå højt på himlen

Nordlys er en klassisk arktisk oplevelse, når man besøger Grønland i foråret og om sommeren. Nordlys er et af naturens smukkeste opfindelser, som er omtalt over hele verden. Hvis du rejser til Grønland i disse måneder, skal du derfor uden tvivl opleve det smukke lys og hermed se, hvordan natten kan danse. Mange rejser til hovedstaden Nuuk for at opleve nordlys, eftersom byen er kendt for et kraftigt nordlys. Sammen med byens turister og lokalbefolkningen kan du tage familien under armen og få en oplevelse, som I sent vil glemme. Derudover er Nuuk fyldt med hyggelige cafeer, restauranter og butikker, som I kan besøge under jeres ophold i verdens muligvis mindste storby.

 

Nyd det smukke forår med overkommelige temperaturer

Når du skal besøge Grønland i forårsmånederne, skal du pakke det varme tøj med i kufferten. Selvom sommerhalvåret viser betydelig højere temperaturer end vintermånederne, er temperaturen ikke meget over de 10 grader. Dog er forårets temperaturer overkommelige modsat vinterens frost og kulde. Du kan købe termotøj til hele familien ved at klikke her. Med termotøj kan I holde varmen, når I oplever Grønlands imponerende natur og dyreliv.

Det grønlandske forår byder på grønne enge og smuk natur. Selvom mange tager til Grønland i vintermånederne for at opleve den ekstreme kulde og det smukke snelandskab, er Grønland mindst ligeså smuk om foråret. Hvis du og familien planlægger en påskeferie, vil Grønland derfor være den helt ideelle rejsedestination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *