Kajaksejlads
Aktiviteter

Kajaksejlads

Kajaksejlads er et transportmiddel som går 4000 år tilbage i tiden, til de første som ankom på Grønland, inden Dorsetperioden. Kajaksejladsen bruges af de indfødte til transport henover de store hav og vandområder, men også til fangst og overlevelse. Kajakken er et Grønlands symbol på den tilpasningsevne, som de tilkomne har besiddet for at kunne overleve den natur, som de blev mødt med på verden største Ø.
Det er muligt for turister at smage på den ældgamle grønlandske kultur, som går langt længere tilbage end den moderne kalender kan tælle. Fra Nuuk er det muligt at leje kajakker til flere forskellige temperamenter og behov.

Kajaksejlads til ethvert behov

Det er muligt at leje kajakker til et enkelt hverdags eventyr ud fra Nuuk s havn, hvor det er muligt at se byen ude fra det iskolde grønlandske hav, hvor sæler og hvaler ikke er sjældne at opleve.

Det er også for de mere adventure eventyrlystne turister, muligt at leje kajakker på større ekspeditioner, som kan strække sig over flere dage. På disse ekspeditioner er det bare med at have øjnene åbne, og kameraet klar. Det er nemlig en enestående og helt igennem imponerende naturoplevelse som venter, når der sejles op igennem de små passager af isbjerge, hvor sæler ligger og soler sig, og isbjørnene står ved vankanten og spejder efter et bytte. Det vil ved disse ekspeditioner ikke være så vigtigt at huske vandflasken, for som flere og flere moderne bryggerier og vandfabrikater er det muligt at drikke den smeltede indlandsis som for første gang frøs til is for flere tusind år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *