Guides

Gode råd og tips til din eventyrlige tur til Grønland

Vi danskere er vilde med at tage ud og rejse. Det er dog typisk til mere klassiske steder som Italien, Frankrig, Spanien og Thailand.

Selvom Grønland er en del af Danmark, er det meget atypisk at tage derhen. Det er ærgerligt, da Grønland på mange områder er et helt fantastisk land.

Eftersom der ikke er så mange der tager derhen, er der ikke så mange, der ved, hvilke foranstaltninger man skal tage. Vi guider dig.

Vær forberedt på at forevige dine oplevelser

Hvis det er noget, du kan være forvisset om, så er det, at der møder dig nogle rigtige smuk syn på Grønland. Der er ikke mange lande, der er smukkere og mere ’rene’ end den store ø oppe nord.

Selvom film og billeder på ingen måde retfærdiggør, hvor smukt det i virkeligheden er, så er det alligevel bedre end ingenting. Du skal selvfølgelig have din telefon og måske også et rigtigt kamera med, men det vil også være en god ide at have et tripod kamera og en dertilhørende GoPro Hero med.

Et sådant system giver dig mulighed for at filme nogle fantastiske oplevelser uden, at du skal rende rundt og bære kameraet konstant.

Køb billetter i god tid

At tage til Grønland er ikke det samme som at tage til eksempelvis Mallorca. Der går ikke fly hele tiden, og billetterne er ikke ligeså billige. Derfor, hvis du vil spare penge på dine billetter, er det en god ide at bestille dem i god tid.

Pak det rigtige tøj

Man ved selvfølgelig godt, at Grønland er koldt, men det er ikke altid, man er forberedt på, hvor koldt den rent faktisk kan være. Det kommer selvfølgelig an på, om det er sommer eller vinter, men uanset hvad er det en god ide at pakke rigeligt med tøj.

Hvis det er sommeren, skal du desuden også være opmærksom på de mange myg. Det er selvfølgelig svært at helgardere sig, men du eksempelvis tage noget tøj med, som myggene ikke kan stikke igennem.

Godt selskab

En af de mange fede ting ved at rejse på Grønland er stilheden og de få mennesker. Selv de mest befolkede steder, er der ikke særligt mange mennesker i forhold til, hvad vi er vant til.

Derfor er det så meget desto vigtigere, at din eller dine rejsekompagnon er godt selskab. I kommer nemlig til at være meget sammen alene. Det gælder særligt, hvis i skal ud i den grønlandske natur. Her skal I gå mange timer sammen alene og bare nyde den gode natur.

Selvfølgelig vil der være lange stunder, hvor I bare går i stilheden og nyder den flotte natur, men det vil også være rart, hvis I kan have nogle indgående og dybe samtaler sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *