Guides

Disse ting skal du have med til Grønland

Grønland har et hårdt og udfordrende terræn, så hvis man planlægger at tage på rejse til dette smukke land, så skal man sørge for at være ordentligt forbered og medbringe det rette grej. Man kan ikke bare pakke et par sneakers og så regne med at det nok skal gå. De varierende temperaturer og mange klipper gør det til et udfordrende land, selv for de der bor der. Så turister skal være ekstra opmærksomme.

Husk det praktiske tøj

De gennemsnitlige temperaturer om sommeren er mellem 12 og 17 grader, så det er ikke fordi man fryser sig halvt ihjel, men om natten kan temperaturerne sagtens nå ned til frysepunktet. Så er det pludselig alvor og man skal huske varmt undertøj og en god frakke. Det tynde sommertøj, skal man ikke regne med at få meget ud af på Grønland.

Men det vigtigste, man overhovedet kan nævne er et par gode støvler. Gode vandrestøvler med en stiv sål og god ankelstøtte. Fordi terrænet er så ujævnt og der flere steder kan være glat, så er de grove vandrestøvler et uundværligt stykke fodtøj, som man for alt i verden ikke må glemme. Eller kan man lige så godt vende om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *