Diverse Kultur

Bliv godt klædt på til din rejse til Grønland

Hvem drømmer ikke om at besøge Grønland? Det store autonome land under det danske folkestyre. Verdens største ø. Grønland er det eneste sted på kloden, som, udover Antarktis, er dækket med is. Faktisk er hele 75% af Grønland dækket af en iskappe, hvilket gør det til et koldt sted at være generelt.

Der er stor forskel på klimaet på Grønland, men gennemsnitstemperaturen ligger på 10 graders varme, hvor det nogle steder godt kan blive varmt. Der er blevet målt 25,5 graders varme tilbage i 1990, så solen kan godt varme godt igennem. Men ofte er der brug for en dejlig varm sweater eller to, hvorfor du med fordel kan forberede dig godt til din tur til Grønland med for eksempel en hjemmestrikket sweater, der er fremstillet af Zpagetti garn.

 

Strik er på mode – især på Grønland

Et sted, hvor strik aldrig går af mode, er på Grønland. Her er der behov for varmt tøj året rundt, hvorfor en striktrøje altid er kærkommen. Rigtig mange vælger at strikke selv, og det kan du passende gøre hjemmefra, hvis du vil have en lækker sweater af fornem kvalitet. Zpagetti garn er noget af det absolut bedste og mest populære garn på markedet netop nu, og du kan få det til ganske overkommelige priser på nettet. Kvaliteten er nærmest usammenlignelig, og værner du om miljøet og bæredygtighed, er det det helt rigtige garn. Det bliver fremstillet af 90% genanvendt bomuld, hvilket gør det særdeles attraktivt blandt strikkere og hæklere, da det typisk er kvalitetsbevidste købere, som har til hensigt at spare på naturens ressourcer. Da det er fremstillet af overskudstekstiler, er det ikke frås. Zpagetti garn er genbrug, og kvaliteten er ekstremt god og holdbar. Perfekt til at strikke en sweater, når du skal til Grønland.

 

Økologi vinder frem

Vi ser mere og mere økologi i alle mulige former og afskygninger. Folk er blevet mere bevidste om, at vi skal behandle naturen bedre. Grønland er et godt eksempel på, at naturen skal behandles ordentligt, da der hele tiden er store mængder is, der smelter. Ved at bruge Zpagetti garn, når du strikker, er du med til at gøre en forskel. Du træffer et aktivt valg om, at du gerne vil bruge garn, der er spundet på genbrugsmaterialer, og igen bliver genbrugt af dig. Farvenuancerne kan variere fra garnnøgle til garnnøgle, hvilket også er et eksempel på, at moden hele tiden ændrer sig. Ønsker du at investere i økologi frem for frås, er Zpagetti garn lige det, du skal se efter, når du skal strikke en trøje til din tur til Grønland. Så er du sikker på, at du kan holde varmen dagen lang, mens du udforsker det grønlandske landskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *