Kom helt tæt på den grønlandske Inuitkultur
Om VisitGreenland

3 ting du kan lave på Grønland

Grønland er et helt fantastisk land – det kan de fleste blive enige om. På Grønland er klimaet helt specielt, og det har været med til at skabe en storslået natur, der ikke ses lignende andre steder. Naturen er en af grundene til, hvorfor mange rejser til Grønland – naturen er nemlig én af de ting, der skal ses, når man besøger det storslåede land mod nord.

Men der er mange andre ting, der gør Grønland ganske speciel, og derfor er der også rigtig mange ting, du kan lave, når du besøger Grønland. Her får du tre tips til, hvad en rejse til Grønland blandt andet kan byde på – men husk, at der er mange andre ting, du kan få tiden til at gå med i det fantastiske land.

Gå på jagt

Vil du opleve den storslåede natur og den helt friske luft – og elsker du tilmed at gå på jagt? Så er Grønland det oplagte rejsemål for dig. Grønlands natur er mange steder fuldstændig uberørt, og du kan derfor gå på opdagelse i det eventyrlige landskab helt uden forstyrrelser. Du kan udforske nye områder og se steder, de færreste får at se – nogensinde. Hvis du går på jagt på Grønland, er det vigtigt, at du husker noget ordentligt jagtudstyr. Naturen og landskabet kan være hårdt, og de store dyr kræver ordentligt udstyr. Hvis du ikke allerede har det helt rigtige jagtudstyr, kan du gå på opdagelse på siden her. Her finder du alt det jagtudstyr, dit hjerte måtte begære.

Stå på ski

Rejser du til Grønland i vinterperioden, åbner der sig helt nye muligheder for dig – hvis du kan lide at stå på ski. På Grønland er der gode muligheder for at stå på ski, og om vinteren er mulighederne især gode. Mange byer har små stier, der er beregnet til skiløb, men du kan også med fordel tage på længere skiture med guides, hvis du nyder at se naturen fra skiene. Du kan altså skifte hundeslæden eller snescooteren ud med dine ben og et par langrendsski og på den måde se det storslåede, snedækkede landskab – mens du får motion.

Kør i hundeslæde

Har du læst om Grønland eller set udsendelser eller film om Grønland? Så forbinder du måske også det fantastiske land med fantastiske hunde. Grønland er kendt for hundeslædekørsel, fordi grønlændere bruger hundeslæder som transport, når sneen og isen for alvor har lagt sig over landskabet. At køre i hundeslæde er en helt speciel oplevelse, som på mange måder er indbegrebet af Grønland – så hvis du virkelig vil have en oplevelse for livet, bør du prøve hundeslædekørsel. Det er en kold oplevelse – men det er hele turen værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *